با استفاده از ابزار جامع مبدل تاریخ ، می توانید تاریخ های مختلف را تبدیل کنید. این ابزار از تاریخ شمسی (شمسی) و تاریخ میلادی و تاریخ قمری پشتیبانی می کند تا بتوانید تاریخ شمسی را به میلادی تبدیل کنید ، تاریخ شمسی را به ماه تبدیل کنید ، تاریخ میلادی را به خورشیدی تبدیل کنید ، تاریخ میلادی را به تاریخ تبدیل کنید قمری ، تاریخ قمری را به C Gregorian تبدیل کرده و تاریخ قمری را به تاریخ شمسی تبدیل کنید.
به گزارش ساعت 24 ، تقویم هجری قمری یا تقویم اسلامی تقویمی قمری است که توسط مسلمانان و در بسیاری از کشورهای اسلامی به عنوان تقویم مذهبی یا در برخی موارد به عنوان تقویم مدنی مورد استفاده قرار می گیرد. از این سالن در بسیاری از آداب اسلامی مانند روزه ، حج ، تعیین ماه مبارک و عزاداری استفاده می شود. در زمان خلافت عمر بن الخطاب ، خلیفه دوم دربار ساسانی را به سبک ساسانی با کمک کاتبان ایرانی تأسیس کرد تا بر کشورهای فتح شده حکومت کند. تاریخ هجرت پیامبر از اسلام جایگزین تاریخ تاجگذاری پادشاه ساسانی با فاصله 16 سال شد. گاهی از آن به عنوان تقویم قمری نیز یاد می شود. قبل از جهانی شدن تقویم میلادی در بسیاری از کشورهای اسلامی و رسمی شدن تقویم شمسی هجری در ایران و افغانستان ، تقویم هجری قمری تقویم اصلی در کشورهای اسلامی بود و وقایع تاریخی در اکثر قریب به اتفاق موارد ثبت شده است.
منشأ تاریخ میلادی خاستگاه تاریخ عصر ما تولد عیسی (ع) در زمان فرهاد پادشاه اشکانی و اوکتا و آگوستوس امپراطور روم است. اساس تقویم بین المللی امروز در جهان بر اساس ولادت حضرت عیسی (ع) است که آن را م. هر سال به ترتیب زیر شامل 12 ماه است: 1-ژانویه 31 روز 2-28-29 فوریه 3-مارس 31 روز 4-آوریل 30 روز 5-مه 31 روز 6-ژوئن 30 روز 7-ژوئیه 31 روز 8-آگوست 31 روز 9-سپتامبر 30 روز 10-31 اکتبر روز 11-نوامبر 30 روز 12-دسامبر 31 روز طول یک سال میلادی 365 روز است و هر چهار سال یک بار ، فوریه 29 روز است که سال کبیسه نامیده می شود و طول آن 366 روز است. روش تبدیل از سال قمری به سال شمسی و بالعکس هر سال قمری تقریباً 10 روز و 21 ساعت کوتاهتر از سال شمسی است. در نتیجه ، بر اساس محاسبه سال قمری ، 41 سال از آغاز تاریخ اسلام ، یعنی هجرت پیامبر اکرم (ص) از او سال خورشیدی است و به عبارت دیگر ، هر 33 سال 43 سال قمری است. بنابراین ، برای تبدیل سال قمری به سال شمسی و بالعکس ، از اعداد 33 و 34 به شرح زیر استفاده می شود: 1373: 33.؟ 41؟ 1373 + 41 = 1414
تقویم ایرانی چه زمانی به هجری شمسی تبدیل شد؟
در تاریخ 3 آوریل 1304 ، قانون تبدیل صورت فلکی به ماههای پارسی توسط اعضای شورای ملی تصویب شد. قانونی که ادارات دولتی و م institutionsسسات اقتصادی را ملزم به استفاده از تقویم شمسی به جای تقویم قمری می کند.
در تاریخ 3 آوریل 1304 ، قانون تبدیل صورت فلکی به ماههای پارسی توسط اعضای شورای ملی تصویب شد. قانونی که ادارات دولتی و م institutionsسسات اقتصادی را ملزم به استفاده از تقویم شمسی به جای تقویم قمری می کند.
تقویم ۱۴۰۰
به نقل از سایت تاریخ ایران ، تقویمی که امروز از آن استفاده می کنیم یکی از دقیق ترین تقویم های جهان است. این تقویم که 127 سال بیشتر ندارد ، در طول زندگی خود فراز و نشیب های زیادی را پشت سر گذاشته است. برخی معتقدند که تقویم هجری شمسی برای اولین بار توسط عبدالغفار خان نجم الدوله استخراج شده است. وی عبارت 1264 شمسی را در حاشیه تقویم سال 807 جلالی مطابق 3301 هجری قمری ذکر کرده و از آن تاریخ به بعد تقویمی را بر اساس شمسی و مبدا هجرت پیامبر اکرم (ص) در ایران معرفی کرد. از مکه محترم مدینه. البته تقویمی که وی نوشت به تقویم شمسی هجری معروف است که اصول آن به شرح زیر است:
* مبدأ آن اول فروردین سال شمسی ، هجرت پیامبر اسلام از مکه به مدینه است که 119 روز قبل از اول محرم سال اول قمری و مطابق با جمعه 19 مارس 622 میلادی است. .
* لحظه تحویل سال مصادف است با عبور مرکز خورشید از اعتدال بهاری ، هنگامی که خورشید از نیمکره جنوبی وارد نیمکره شمالی می شود. این لحظه که اول برج حمل نامیده می شود ، نوروز نام دارد و همیشه با اولین روز بهار مصادف است.
* سال شمسی هجری برج سال شمسی واقعی است ، یعنی مدت زمان دو عبور متوالی از مرکز خورشید از اعتدال بهاری. مدت زمان متوسط آن 365 روز و 5 ساعت و 48 دقیقه و 2.45 ثانیه است ، اما طول سال خورشیدی واقعی ثابت نیست و به دلیل تعدادی پارامتر نجومی تغییر می کند.
* مدت زمان سال شمسی واقعی در دوره های 50 ساله (1335-1385 هجری قمری) بین 365 روز و 5 ساعت و 42 دقیقه به 365 روز و شب و 6 ساعت و 4 دقیقه تغییر کرده است. توجه داشته باشید که این مقدار متفاوت از سال نجومی است که در آن زمین یک دور کامل به دور خورشید می چرخد و مقدار آن 365/2564 روز ، معادل 365 روز و 6 ساعت و 9 دقیقه و 10 ثانیه است.
* این تقویم شامل 12 ماه واقعی به نام "برج" است که به نام 12 صورت فلکی قدیمی زودیاک ، که هر ساله خورشید از آنها عبور می کند ، نامگذاری شده است. حدود 20 قرن قبل ، ستاره شناسان زودیاک را به 12 برج معمولی مساوی تقسیم کرده بودند که اغلب متفاوت از صورت فلکی محل قرارگیری خورشید است. در همین حال ، به دلیل حرکت زمین ، هر 25500 سال یک بار ، محور زمین به دور آسمان می چرخد و برج ها در این مدت ، یک سیکل کامل به دور کل صورت فلکی می چرخند. (این حرکت تفاوت بین یک سال شمسی واقعی و یک سال نجومی را ایجاد می کند)
از طرف دیگر ، به دلیل حرکت ناهموار آشکار مرکز خورشید در آسمان ، طول هر برج از 29 تا 32 روز متغیر بود و مانند ماه قمری ، طول برج گاهی از سال به سال دیگر تغییر می کرد . هر چهار یا پنج سال یک بار ، کل طول سال به 366 روز و به اصطلاح سال کبیسه می رسد.
تقویم شمسی هجری در آغاز رسمی نبود و فقط در تقویم های قدیمی و امور گمرکی و دارایی ایران مورد استفاده قرار می گرفت. تا اینکه در سال 1328 هجری قمری / 1288 هجری قمری ، میرزا عبدالحسین خان شیبانی وحید الملک ، نماینده تهران در مجلس شورای ملی ، طرحی را برای تاریخ گذاری کلیه معاملات و مبادلات عمومی از تاریخ قمری تا سال قمری پیشنهاد کرد. این پیشنهاد در ماده دوم قانون محاسبات عمومی مصوب 21 صفر 1329/2 هوت 1289 در دوره دوم شورای ملی ایران پذیرفته شد و تقویم شمسی هجری به عنوان مقیاس رسمی زمان در حسابداری دولت تصویب شد.
:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0